Ще ни откриете тук +359 879 365 495

Лазерная эпиляция

CUTERA

Поглед върху конкурентни системи
Процедурите, касаещи лазерната епилация са сред най -широко разпространените, с обем на нарастване от 53% годишно. Поради това, че са най-често предпочитани, те генерират в пазарното пространство създаването на множество устройства и инженерни решения. Повечето от тях дават някакви резултати в по - общите и лесни за третиране случаи. В случай, че предлагате висок клас услуги, които Ви позиционират едно стъпало над всички конкуренти, Вашата практика и налична лазерна конфигурация следва да третира с оптимален резултат всички възможни случаи. Това означава третиране на всички типове кожа, включително и на пациенти с тен, през цялата календарна година (включително по време на лятото) - без компромис по отношение на количеството подавана енергия и избраната честота. Наличието на постоянна калибрация в реално време на изходните параметри е гаранция, че количеството подавана енергия и мощност е еднакво, независимо от това дали е подавано с 1-вия или 100 000-ния импулс.

 

Изключително предимство на Cutera
Наличието на множество уникални комбинации за подаваната мощност - висока честота, без да е необходимо редуцирането на енергията или продължителността на импулса (при другите лазерни системи, количеството подавана енергия намалява, поради лимитираната мощност). При Cutera CoolGlide NdYAG също е възможна и комбинацията от голяма енергия с кратък импулс за ефективно третиране на светли, тънки косми.

 

Ергономичен накрайник - Безопасна процедура
Конструиран с изключително внимание към дерматолога. Тестван като лек и удобен при продължителна работа в силно натоварен график на дерматологичните процедури. Уникалното вградено охлаждане се осигурява посредством вградена медна и позлатена пластина в накрайника (принцип - Пелтие елемент), с постоянна температура от 5°С и позволява ясно и точно наблюдение на зоната на третирания участък. Температурата на охлаждащия елемент е непрекъснато следена, с оглед оптимален комфорт и безопасност за пациента.

 

Laser Hair Removal - отличителни характеристики на процедурата

Ефективен оптимален резултат за всички типове кожа -използваната дължина на вълната - 1064nm осигурява безопасно и ефективно третиране на всички типове кожа, включително с тен през цялата календарна година.
Уникално вградено охлаждане - постоянен контрол на температурата на охлаждащия елемент, за обезпечаване на безопасност и комфорт по време на процедурата.
Висока стойност на процедурата: - технологията PowerFlex дава перфектна комбинация между високата стойност на подаваната енергия и високата честота на повтаряемост на импулса за постигане на оптимален резултат.
Независим контрол на параметрите на процедура - позволява на оператора да оптимизира параметрите спрямо всеки пациент индивидуално, без да е необходимо да прави компромис с количеството подавана енергия, честота, диаметър на лазерния лъч или с продължителността на импулса.

 

Уникалното предимство на моят 1064nm NdYAG лазер е възможността да доставя много висока мощност на изходния сигнал и да унищожава дори и най-упоритите косъмчета... включително и много светли, тънки косми, които не могат да бъдат третирани с други лазерни системи.

 

Горна устна:
Енергия: 60 J/cm!
Продължителност на импулса: 10 ms
Диаметър на лазерния лъч: 7 mm

 

Гръб:
Енергия: 50 J/cm:
Продължителност на импулса: 18 ms
Диаметър на лазерния лъч: 10 mm

 

Зоната на бикините:
Енергия: 45 J/cnr
Продължителност на импулса: 14 ms
Диаметър на лазерния лъч: 10 mm

Галерея