Ще ни откриете тук +359 879 365 495

Botox

Ботулиновия токсин е протеин ( невротоксин ) произвеждан от бацктерията Clostridium botulinum. Това е една от най отровните натурални субстанции в света и най токсичния протеин. Независимо че е високо токсичен, той се използва в малки дози за третиране на мускулни спазми и за третиране на различни зони в козметиката. Продава се комерсиално под имената BOTOX® и Dysport за употреба в козметиката. Имената BOTOX® и Dysport са запазени марки и не се използват като генерични имена за продуктите на вида Clostridium.


BOTOX®  е одобрен от Американската Food and Drug Administration (FDA) за използване в козметиката за третиране на проблеми с изпотяването и други естетични приложения. За повече информация се обърнете към вашия лекар.


BOTOX®  е проста, безоперативна, ръководена от лекар процедура която позволява временно заглаждане на средни до дълбоки линии по лицето в областа на челото между веждите и пачия крак на хора между 18 и 65 години. Това е единствената процедура одобрена от Американската Food and Drug Administration (FDA) за третиране на тези области.
Самата процедура е кратка около 10 минути – няколко малки убождания – и до няколко дена забележителното подобрение е налице. Ефекта е спродължителност до 4 месеца.


BOTOX®  Cosmetics  е изчистен протеин произвеждана от бактерията Clostridium botulinum, която редуцира активносттана мускулите които предизвикват линиите между веждите и с времето се формират като бръчки.
През 2005 почти 3.3 милиона процедури са били направени с BOTOX®  Cosmetics .

 

Botox Injections


Козметичната форма на ботолуновия токсин, често отнасяща се към нейното търговско име BOTOX®  е популярна безоперативна инжекционна форма която временно редуцира или елиминира емоционални бръчки, пачи крак, гънки около очите и шията. Токсина блокира нервните импулси парализираики самия мускулите които предизвикват тези бръчки като в същото време предава на кожата по мек и свеж вид на третираната област. Изследванията също показват че BOTOX®  е също така ефективен за облекчаване на болки от мигрена, прекомерно изпотяване и мускулни спазми в областа на шията и очите.BOTOX®  Cosmetics  за мъже

BOTOX®  Cosmetics  определено не е само за жени. Жените говорят по често за външния си вид, но мъжете също са заинтересовани от своето представяне.
В природата, някои мъжки индивиди са доста по атрактивни с външния си вид. Например лъва и лъвицата. При тях мъжкия е този с великолепния външен вид. При хората не винага нещата стоят по този начин, но факт е че мъжете също се грижат за своя външен вид.
И защо да не е така? Мъжете които ходят на фитнес и се грижат за своето облекло и представителност са мъжете които се грижат за това какво казва тяхната външност като индивидуалност и в бизнеса.
Мъж с ясно изразени бръчки между веждите може да бъде приет като сърдит или стресиран – той със сигурност не би искал да бъде възприеман по този начин. Ето защо не бива да ни изненадва желанието на мъжете да използват възможностите които ни дава BOTOX®  Cosmetics  за решаването на тези проблеми чрез една безоперативна администрирана от лекар процедура.
Третирането с BOTOX®  Cosmetics  изисква малко време извън офиса. Това дава възможност да бъде извършена дори във времето на обедната почивка и да се върнеш навреме обратно в офиса.
Консултираите се с вашия лекар относно възможностите да използвате BOTOX®  Cosmetics във вашия конкретен случаи и научете повече как да ползвате BOTOX®  Cosmetics . Също може да проверите и тук.

Галерея