Ще ни откриете тук +359 879 365 495
Доктори от Pearl Skin участваха в международна академия за новостите в естетичната дерматология

Доктори от Pearl Skin участваха в международна академия за новостите в естетичната дерматология

08:02 25/10/2018

Д-р Ромелия Николова и д-р Лиляна Дикманова от Клиника по естетична дерматология Pearl Skin – Варна взеха участие в третата международна академия на Global Aesthetics (http://globalaesthetics.net/bg/). Събитието се проведе от 11 до 14 октомври в Националния дворец на културата в София.

По време на форума, водещи специалисти от цял свят обсъждаха най-новите тенденции и разработки в областта на медицинските лазери, използване на разградими конци, новите поколения биорезорбируеми пълнители, използването на ботокс в терапията и др.

Сред именитите лектори бяха д-р Лука Пиовано (Ellance), д-р Светлана Ларкина (Botox) и д-р Гуидо Маронати (Aptos –мезоконци).

 Д-р Николова и д-р Дикманова взеха участие и в практическите обучения за прилагането на мезоконци, последно поколение на колагенообразуващия филър ELLANSÉ, методът Aptos - универсален неоперативен лифтинг за цялостно изглаждане, повдигане и оформяне с удължен ефект.

Д-р Николова се включи и в групата, водена от известния италиански специалист д-р Гиудо Маронати (на снимката), който проведе обучение по тредлифтинг с конци Aptos за корекция на лице и шия.